Energy sessie

Om het paard te helpen met zijn chakra's, kan ik pendelen. De pendel beweegt door ongecontroleerde spierbewegingen vanuit je onderbewustzijn. Dit wordt ook wel ideomotorisch effect genoemd. Een pendel geeft advies. Het is en blijft een hulpmiddel en ook een pendel kan foute antwoorden geven. Daarom moet ik geaard en gefocust blijven en zelf goed meevoelen.
Dus ik werk ook veel met polariseren en mijn eigen energie en houding. Zo zorg ik ervoor dat het paard uiteindelijk geaard en ontspannen door kan gaan.

In de sessie kan ik ook werken met stenen en mineralen. Iedere steen heeft zijn eigen energie. Dit zorgt ervoor dat het paard hierop kan reageren. Zo is bergkristal zuiverend en rozenkwarts is weer een zachtere variant daarvan en brengt liefde. Ik voel aan wat nodig is en kijk hoe het paard reageert. Een paard is altijd eerlijk in wat hij nodig heeft.
Als ik het paard beter leer kennen kan ik kijken of het nodig zal zijn om een steen bijv. in zijn stal of aan zijn hoofdstel te hangen. Dit heeft meerdere mogelijkheden en de prijs wordt dan achteraf besproken. Dit omdat het per steen sterk verschilt.

Weet u van tevoren al een type steen die u wilt kopen. Dan kunt u dit van tevoren vragen. De meeste stenen die ik op dit moment meeneem zijn namelijk niet te koop vanwege privé collectie.

Connection sessie

Heb jij vragen aan je paard? Boek dan deze sessie bij! Door middel van een pendel kan ik verschillende vragen stellen aan je paard. Dit kan van rijden tot voer, alles wat je wilt weten of waar je meer verdieping in zoekt.
Er wordt altijd gevraagd of het paard hier tijd en zin in heeft, het werkt alleen maar tegen om het tegen z’n wil in te proberen.

Aangezien ik zelf op spiritueel niveau enorm aan het groeien ben, zijn beide sessies tijdelijk voor een laag bedrag verkrijgbaar.